Get Adobe Flash player

Wat is LABlast en D4F ?

 

La Blast

 

Het La Blast fitnessprogramma is een nieuwe en razend populaire interval cardio training geïntroduceerd door drievoudig wereldkampioen dansen Louis van Amstel. La Blast is gebaseerd op verschillende dansstijlen, voor iedereen toegankelijk en je hebt geen partner nodig.La Blast zit vol energie, plezier en dans; is uitdagend en zal inspireren. Ongeacht je niveau, leeftijd, of fitnesservaring, met La Blast kun je dansen, calorieën verbranden en vooral lachen!

 

Je danst op verschillende genres muziek en hebt daardoor niet door dat je eigenlijk met een intensieve workout bezig bent. Je leert dansen zoals de disco, cha cha, jive, samba, merengue, salsa, paso doble en nog veel meer. Alle genres komen voorbij.Je begint La Blast op niveau 1 en de cardio workout gaat geleidelijk omhoog. De choreografie wordt steeds verder uitgebreid en intensiever. Je gaat steeds een stapje verder, zonder dat het gaat vervelen.

 

Het motto van La Blast is dan ook: als je kunt meeklappen, dan kun je er op dansen!      

La Blast is op woensdag van 19.30 tot 20.30 uur, voor het eerst op 6 september.

 

 

 

D4F (Dance 4 Fit)

 

 

 

D4F de opvolger van Zumba is een fitnessprogramma geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse dansen.

 

Goed voor je conditie en je hebt geen partner nodig. Als je niet zo dol bent op fitness, maar wel van dansen houdt, dan is dit misschien iets voor jou. Tijdens een D4F les worden dansen gecombineerd met aerobics waardoor er een leuke intervalroutine ontstaat die makkelijk te volgen is. Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt er ook nog eens enorm veel calorieën mee en dat allemaal zonder dat je het gevoel dat je wordt afgebeuld.                            

D4F is op donderdag van 20.15 tot 21.15 uur, voor het eerst op 7 september